Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Trota salmonata sottovuoto
- 800 g di trota salmonata (4 filetti)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 10 - 12 foglie di basilico fresche, lavate
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 300 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolle a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 20 pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1854.7 kJ / 443 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 26.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 78.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1小时 10 分钟
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1小时 30 分钟
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Calamari Sottovuoto
50 分钟
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1小时 30 分钟
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min