![Pesce bianco magro sottovuoto Pesce bianco magro sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0de1cb66-57a3-400f-a874-f81d6832620e/Derivates/c87d4c96-8595-4a07-b9e0-92a92fa6a2e2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 140 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Castagne sottovuoto
1h 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Cosce di pollo piccanti
1 godz. 50 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min