Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 140 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4 Std.
Calamari Sottovuoto
50min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50min
Zenzero pelato (TM6)
5 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio) (TM6)
15 min