Urządzenia i Akcesoria
Syrop z cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
1 słoik
Składniki
-
300 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego na 2 mm plastry
-
1 - 2 ząbki czosnku (opcjonalnie)
-
100 g miodu
-
40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
25 mg
Białko
5 g
Kalorie
1809 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA ZDROWIE!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Zakwas buraczany
168 godz. 50 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 godz. 15 min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Napój cytrynowy na ciepło
10 min
Grzane piwo
15 min
Rozgrzewający napój z kurkumą i imbirem
10 min
Thermomoc – napój wzmacniający odporność
10 min
Mleko z miodem i czosnkiem
5 min
Napar imbirowy
20 min
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 min