Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
TM6 TM5

Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

4.7 (140 ocen)

Składniki

  • ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
  • 300 g Wasser
  • 15 g Honig, flüssig
  • 550 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz
  • 70 g Olivenöl
  • 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
  • 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
  • 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1290 kJ / 308 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy