Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
TM6

Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto

4.1 (12 ocen)

Składniki

Braciole di maiale

  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Fritelle di patate

  • 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
4572 kJ / 1092 kcal
Białko
94 g
Węglowodany
41.3 g
Tłuszcz
59 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Błonnik
3.4 g
Sód
1335 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy