Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Braciole di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di braciole di maiale (2 pezzi), spessore 3-4 cm
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Fritelle di patate
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4572 kJ / 1092 kcal
- Białko
- 94 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1335 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1 Std. 10 Min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min