Peixe à putanesca

Peixe à putanesca

4.3 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • filetes de peixe branco
    1200 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    20 g
  • tomate
    180 g
  • filetes de anchova
    3
  • curgete cortada em pedaços
    150 g
  • malagueta vermelha s/ sementes
    1
  • azeitonas pretas s/ caroço cortadas em quartos
    50 g
  • alcaparras
    15 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • limão só a raspa
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 306.8 mg
Białko 42.6 g
Kalorie 1148.6 kJ / 274.5 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...