Urządzenia i Akcesoria
苏式绿豆汤
Przygotowanie 8 godz.
Czas całkowity 9 godz.
4 人份
Składniki
-
绿豆120 克
-
糯米 白糯米80 克
-
薏仁60 克
-
水 浸泡用适量
-
冰糖 依个人口味增减100 克
-
水 煮糖水用1200 克
-
薄荷叶10 克
-
水 蒸煮用1000 克
-
水 蒸绿豆用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
37.5 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1499.1 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
78.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2024
25 Przepisów
Chiny
Chiny