
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni
Składniki
Emulsione
-
50 g di olio di riso
-
15 g di aceto balsamico
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
5 g di miele
Terminare la preparazione
-
100 g di songino lavato
-
200 g di fragole pulite e a metà
-
100 g Parmigiano reggiano in scaglie
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
240 kcal /
1004 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
19.7 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapor di fragole
10 Przepisów
Włochy
Włochy