Hot Artichoke Dip

Hot Artichoke Dip

4.7 86 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • garlic clove
    1
  • tinned artichoke hearts in water, drained, halved (1 x 390 g tin)
    240 g
  • olive oil
    15 g
  • sour cream
    60 g
  • cream cheese
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 953.7 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 419.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...