Hot Artichoke Dip

Hot Artichoke Dip

4.7 88 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    120 g
  • garlic clove
    1
  • tinned artichoke hearts in water, drained, halved (1 x 390 g tin)
    240 g
  • olive oil
    15 g
  • sour cream
    60 g
  • cream cheese
    150 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 419.3 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 953.7 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...