Urządzenia i Akcesoria
Hot Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
garlic clove1
-
tinned artichoke hearts in water, drained, halved (1 x 390 g tin)240 g
-
olive oil15 g
-
sour cream60 g
-
cream cheese150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419.3 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
953.7 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min