Caraméliser 200 g d'oignons

Caraméliser 200 g d'oignons

4.7 181 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 portion

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • d'oignons jaunes coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    200 g
    200 g oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • d'eau
    20 g
  • de sel
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232 kcal / 972 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 406 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...