Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de champignons de Paris frais
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de crème liquide légère
- 40 g de vinaigre de riz
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 484.3 kJ / 117 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 397.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Cheesecake aux speculoos
1h
Sauce au fromage
20 Min
Jus de fruits de la Passion
10 Min
Bonbons chocolat viennois
50 Min
Artichauts à l'huile
1h 40min
Chapelure
10 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Cheesecake speculoos et caramel
2sa 45 dk
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Sauce fromagère
30 Min