Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de champignons de Paris frais
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de crème liquide légère
- 40 g de vinaigre de riz
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 484.3 kJ / 117 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 397.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolognaise express
20 Min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Sucre à la framboise
5 Min
Sauce au fromage
20 Min
Cheesecake à la fraise
13 godz. 45 min
Tiramisu facile aux fraises
20 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 Std.
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Chantilly
5 Min