Caraméliser des oignons

Caraméliser des oignons

4.6 167 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • d'oignons jaunes coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    400 - 500 g
    400 - 500 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • d'eau
    30 g
  • de sel
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 302 kcal / 1264 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 428 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...