Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'emmental, en morceaux
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 400 g de crème fraîche épaisse
- 2 œufs
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 9565.8 kJ / 2286.3 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 216 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1158.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Bolognaise express
20min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45min
Pâte à pizza
1 Std.
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 15 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Sauce au poivre
25 min
Crème glacée caramel et cacahuète
3小时 20 分钟
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Sauce fromagère
30min
Pains batbout marocains
1 Std.