Sauce au fromage

Sauce au fromage

4.6 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
600 g

Składniki

  • 100 g d'emmental en morceaux
  • 100 g de beaufort en morceaux
  • 400 g de crème fraîche épaisse
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 1 pincée de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 2286.3 kcal / 9565.8 kJ
Białko 73 g
Tłuszcz 216 g
Węglowodany 18.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 132 g
Sód 1158.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...