Urządzenia i Akcesoria
芒果榴莲糯米饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 人份
Składniki
-
水1000 克
-
糯米190 克
-
椰浆350 克
-
糖 依据个人口味调整10 克
-
稀奶油50 克
-
榴莲果肉 再额外准备些装饰用250 克
-
熟芒果 果肉切丁,装饰用1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.7 g
Kalorie
3997 kJ /
955 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
139.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱上水果
10 Przepisów
Chiny
Chiny