芒果榴莲糯米饭

芒果榴莲糯米饭

3.3 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 糯米
    190 克
  • 椰浆
    350 克
  • 依据个人口味调整
    10 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 榴莲果肉 再额外准备些装饰用
    250 克
  • 熟芒果 果肉切丁,装饰用
    1 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.7 g
Kalorie 3997 kJ / 955 kcal
Tłuszcz 37 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 139.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...