Urządzenia i Akcesoria
蒸圆面包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 颗
Składniki
-
水950 克
-
1 ½ 茶匙 干酵母粉, (约6克)新鲜酵母 拨碎15 克
-
油 抹油用
-
高筋面粉 多备一些作手粉250 克
-
盐1 茶匙
-
白芝麻 或黑芝麻,多备一些撒在表面3 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Białko
4 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny