蒸圆面包

蒸圆面包

3.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 颗

Składniki

  • 950 克
  • 新鲜酵母 拨碎
    15 克
    1 ½ 茶匙 干酵母粉, (约6克)
  • 抹油用
  • 高筋面粉 多备一些作手粉
    250 克
  • 1 茶匙
  • 白芝麻 或黑芝麻,多备一些撒在表面
    3 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Białko 4 g
Kalorie 495 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...