Urządzenia i Akcesoria
剁椒豆瓣蒸鲫鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鲫鱼 约500克1 条
-
蒜头2 瓣
-
剁椒90 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱50 克
-
油100 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜香菜适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.5 g
Kalorie
1664 kJ /
397 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny