沙参玉竹黑鱼汤

沙参玉竹黑鱼汤

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 2 片
  • 黑鱼 洗净去除内脏和鱼头,切段
    1 条
  • 料酒
    1 茶匙
  • 1200 克
  • 蜜枣
    2 颗
  • 沙参
    15 克
  • 玉竹
    20 克
  • 猪肉 选择瘦肉,切大块,提前汆水
    150 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31.3 g
Kalorie 986.5 kJ / 235.8 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...