蝦仁炒蛋

蝦仁炒蛋

2.5 29 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • (炒蝦和炒蛋用)
    55 克
  • 生白蝦仁 去腸泥 (詳見要訣)
    150 克
  • 米酒
    10 克
  • 4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 切蔥花
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 680.6 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 1727.7 kJ / 413.3 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 572.5 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...