Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl
- 170 - 200 g Lauch, weiße Teile, in Scheiben (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 200 Gramm
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Schlagrahm
10min
Schalotten andünsten
20 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Reis, gekocht
25min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Schalotten anbraten
25min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 Min