Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl
- 10 g Butter
- 250 g Schalotten, längs halbiert
- Wartości odżywcze
- na 250 Gramm
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln leicht anbraten
20min
Zwiebeln andünsten
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Schalotten anbraten
25 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min