Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl
- 10 g Butter
- 250 g Schalotten, längs halbiert
- Wartości odżywcze
- na 250 Gramm
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lauch dünsten
20 Min
Zwiebeln und Knoblauch andünsten (200 g)
20 Min
Zwiebeln anbraten
25 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Zwiebeln andünsten
20 Min
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25 Min
Schalotten anbraten
25 Min
Zwiebeln anbraten (200 g)
25 Min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min