
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de carottes pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons coupés en quatre
- 60 g de patates douces pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 30 g de lentilles, rouges sèches
-
200
g d'eau
lub 200 g de bouillon de volaille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 64 kcal / 268 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Węglowodany
- 12.4 g