Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g d'oignons, en deux
- 1 gousse d'ail
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 2111 kJ / 505 kcal
- Białko
- 2.07 g
- Węglowodany
- 11.67 g
- Tłuszcz
- 49.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Pain perdu
30min
Pâtes fraîches
1h
Oignons grillés (200 g)
25min
Boisson crémeuse à l'avoine
10min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Oignons rissolés (200 g)
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Rissoler des oignons
20min
Sauce tomates à l'espagnole
25min