Urządzenia i Akcesoria
Echalots sofritos 250 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porción
Składniki
-
10 g de aceite de oliva10 g de aceite vegetal
-
10 g de mantequilla con o sin sal (de leche de vaca)
-
250 g de echalotes en mitades
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Col rallado grueso
10 min
Col rallado fino
10 min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Echalots dorados 250 g
25 min
Echalots sofritos 350 g
25 min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Cebollas sofritas 200 g
20 min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6 godz. 45 min
Adobo seco de chipotle y pasilla
5 min