Cinghiale in umido

Cinghiale in umido

2.9 79 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    2 rametti
  • foglie di alloro fresche lavate
    3
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di timo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • foglie di salvia fresca lavate
    3
  • di origano fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
    700 g
  • di vino rosso corposo, tipo Cannonau
    200 g
  • di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
    fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247.3 kcal / 1035.4 kJ
Białko 25.1 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...