Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)

Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)

4.6 216 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 1 pera sbucciata e a tocchetti (2 cm circa)
  • 2 cucchiai di Cognac
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di pancarré a pezzi
  • 550 g di carne trita di maiale
  • 1 uovo
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 3 pizzico di sale
  • 150 g di speck a fette
  • 100 g di mozzarella scolata e a fette
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 70 g di carota a pezzi (2 cm)
  • 50 g di sedano a pezzi (1 cm)
  • 700 g di acqua
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
  • 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 379 kcal / 1586 kJ
Białko 33.2 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 9.1 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...