Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
TM5 TM6

Fagiolini con pomodoro e prezzemolo

4.8 (570 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 400 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 1 pizzico di pepe macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
732 kJ / 175 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy