Involtini di vitello

Involtini di vitello

4.5 108 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
    600 g di carne di manzo, (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ cucchiaino di pepe + q.b.
  • 80 g di prosciutto crudo affettato
    80 g di pancetta, affettata
  • 8 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
  • 30 g di farina
  • 50 g di cipolle a pezzi
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di vino bianco secco
  • 100 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 362 kcal / 1515 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...