Urządzenia i Akcesoria
盐煎肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
五花肉 切0.5厘米厚片300 克
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
豆豉 选永川豆豉15 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱15 克
-
青蒜 洗净沥干,切段150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
255.4 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1358.8 kJ /
324.8 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6专属体验
12 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny