盐煎肉

盐煎肉

4.5 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    300 克
  • 15 克
  • 切片
    10 克
  • 豆豉 选永川豆豉
    15 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    15 克
  • 青蒜 洗净沥干,切段
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 255.4 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 1358.8 kJ / 324.8 kcal
Tłuszcz 30.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...