低脂西洋菜瘦肉汤

低脂西洋菜瘦肉汤

4.0 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 猪肉丝 瘦肉
    300 克
  • 西洋菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 料酒
    5 克
  • 切片
    5 克
  • 5 克
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 748 mg
Białko 37.1 g
Kalorie 828.5 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...