Urządzenia i Akcesoria
低脂西洋菜瘦肉汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
猪肉丝 瘦肉300 克
-
西洋菜 洗净沥干,切段300 克
-
料酒5 克
-
姜 切片5 克
-
盐5 克
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
748 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
828.5 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny