Gnocchi di patate crude e pane
TM6 TM5

Gnocchi di patate crude e pane

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
  • 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di farina tipo 00
  • 100 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca, lavate
  • 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3027.1 kJ / 723 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
93.8 g
Tłuszcz
32.3 g
Tłuszcz nasycony
16.6 g
Błonnik
5.8 g
Sód
1616.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy