
Urządzenia i Akcesoria
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
36 pezzi
Składniki
Muffin
-
di burro a pezzi, + q.b. per imburrare125 g
-
di farina tipo 00250 g
-
di farina di mais tipo fioretto110 g
-
di zucchero55 g
-
di lievito in polvere1 cucchiaio
-
di sale fino½ cucchiaino
-
uova, medie (circa 60 g)2
-
di latte250 g
Maionese all'aneto
-
aneto fresco le foglioline, q.b.
-
di sale fino¼ di cucchiaino
-
pepe nero macinato q.b.
-
di succo di limone1 cucchiaino
-
di cren1 cucchiaino
-
di maionese300 g
-
gamberi di media grandezza, sgusciati cotti36
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
136 kcal /
567 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Canapè
11 Przepisów
Włochy
Włochy