炒培根及鸡肉条

炒培根及鸡肉条

4.8 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱

Składniki

  • 橄榄油
    20 克
  • 培根丁
    50 克
  • 去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (opcjonalnie)
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
    2 - 3 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 1151.4 mg
Białko 53.1 g
Kalorie 2187.4 kJ / 520.8 kcal
Tłuszcz 34.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...