Urządzenia i Akcesoria
炒培根及鸡肉条
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
培根丁50 克
-
去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切条(每条1.5厘米×3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (opcjonalnie)1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
1151.4 mg
Białko
53.1 g
Kalorie
2187.4 kJ /
520.8 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny