Urządzenia i Akcesoria
三鲜水饺
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
面团
-
中筋面粉180 克
-
水150 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
黑麦面粉120 克
馅料
-
新鲜黑木耳160 克
-
虾仁200 克
-
猪肉肉糜300 克
-
麻油15 克
-
盐5 克
-
料酒20 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 克
-
生抽10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
葱 切末20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1208 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
2759.1 kJ /
659.4 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
33 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
87.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样饺子
5 Przepisów
Chiny
Chiny