
Urządzenia i Akcesoria
Risotto con salmón ahumado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones
Składniki
-
1 diente de ajo
-
5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
300 g de arroz de grano redondo
-
50 g de vino blanco
-
700 g de agua caliente
-
2 cucharaditas de sal
-
150 g de salmón ahumado en dados de aprox. 1 cm
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
429 kcal /
1795 kJ
Białko
13.96 g
Tłuszcz
15.96 g
Węglowodany
57.47 g
Błonnik
1.45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania