Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 200 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
Masa de brioche para extender
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 3 yemas de huevo
- 300 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2730 kJ / 653 kcal
- Białko
- 3.49 g
- Węglowodany
- 79.86 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Błonnik
- 3.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14h
Pizza tropical sin gluten
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2sa 45 dk
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1u. 10min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 godz.
Crêpes sin gluten
45 min