Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 200 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
Masa de brioche para extender
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 3 yemas de huevo
- 300 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2730 kJ / 653 kcal
- Białko
- 3.49 g
- Węglowodany
- 79.86 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Błonnik
- 3.69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1h 30 min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Scones sin gluten
30min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1óra 10p
Hojaldre rápido (sin gluten)
1óra
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1h 20min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Gofres sin gluten
50min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2óra
Tortitas sin gluten
40 min