Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de trigo sarraceno en grano (tostados o naturales)
- 80 g de cebada perlada
- 300 g de agua templada
- 200 g de harina de fuerza
- 70 g de aceite
- 30 g de mantequilla
- 25 - 30 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de sémola de trigo
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 109.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de batata (Bolo do caco)
1 godz. 30 min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2h 15min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2h 50min
Bebida de arroz basmati al limón
6h 15min
Barritas de muesli saciantes sin gluten
1h 15min
Crackers de salvado de avena
40 min
Bollos de espelta y queso fresco
45 min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 godz. 30 min
Snacks de garbanzos especiados
1h
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min