
Urządzenia i Akcesoria
Peras con salsa de chocolate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 raciones
Składniki
-
de canela molida1 pellizco
-
de azúcar200 g
-
de agua200 g
-
tira de piel de limón1
-
de zumo de limón1 cucharada
-
clavos2
-
de sal1 pellizco
-
peras conferencia enteras peladas4
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos75 g
-
de mantequilla20 g
-
almendra laminada tostada2 cucharadas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
576 kcal /
2406 kJ
Białko
4.47 g
Tłuszcz
25.34 g
Węglowodany
82.43 g
Błonnik
7.92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania