Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 800 g Kartoffeln, blaue, gleich gross
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (Lyoner) (ca. 200 g)
- 200 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Chinesische Gemüsenudeln
40min
Trenette mit Pesto
45min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3h
Kürbis-Pudding
50 min
Rührei mit Spinat und Ziegenkäse
25 min
Mangold-Ingwer-Smoothie
10 dk
Blumenkohl-Curry-Suppe
45min
Räbensuppe
30 min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30 min
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1 Std. 15 Min