Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 70 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 70 g de cassonade
- 80 g de noix de coco râpée
- 1 pincée de sel
- 500 g de lait tiède
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2128 kJ / 509 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 35.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40min
Gâteau cœur à l'ananas
45min
Tarte à la noix de coco
1h
Cake à la noix de coco
1h 15 min
Cake à la noix de coco
55min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Gâteau à la noix de coco et chocolat
40min
Gâteau à la noix de coco
50min
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Gâteau magique à la vanille
3h 15 min
Gâteau renversé à l'ananas
1h
Gâteau à l'ananas caramélisé
40min