
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre demi-sel pour le moule
- 50 g de fécule de maïs et un peu pour le moule
- 5 œufs
- 180 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 180 g de noix de coco râpée
- 20 g de chocolat en copeaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 564.3 kcal / 2345.3 kJ
- Białko
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 38.2 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Błonnik
- 5.3 g