Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre demi-sel pour le moule
- 50 g de fécule de maïs, et un peu pour le moule
- 5 œufs
- 180 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 180 g de noix de coco râpée
- 20 g de chocolat en copeaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2345.3 kJ / 564.3 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 38.2 g
- Błonnik
- 5.3 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 Min
Gâteau aux pommes
40 Min
Cake à la noix de coco
55 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30 min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Gâteau de rêve danois
1h
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 godz. 45 min
Cake à l'ananas
55 min
Gâteau au chocolat et fromage blanc
40 Min
Gâteau Émilie
45 min