Fegato alla veneziana
TM6 TM5

Fegato alla veneziana

4.4 (137 ocen)

Składniki

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    lub 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1268.6 kJ / 303 kcal
Białko
25.9 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
17.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
1 g
Sód
678.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy