Urządzenia i Akcesoria
玉米牛肉粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
牛肉條 切丁(約1公分)200 克
-
醬油1 茶匙
-
油10 克
-
薑10 克
-
水450 克
-
白米飯200 克
-
鹽½ 茶匙
-
罐裝玉米粒 瀝乾100 克
-
蛋 打散1 顆
-
蔥 切蔥花15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
737.3 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
2004.3 kJ /
479.1 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4663.5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan