Urządzenia i Akcesoria
糙米排骨粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水1400
-
糙米 預先淨泡2小時150 克
-
排骨 預先川燙去血水400 克
-
短梗米50 克
-
鹽 或依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
芹菜 切末20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
289.8 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
16622.5 kJ /
397.7 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
32.2 g
Węglowodany
38.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan