Urządzenia i Akcesoria
金沙杏鮑菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
低筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
水500 克
-
杏鮑菇 洗淨,切滾刀塊(4公分)200 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蒜頭20 克
-
油 多備一點噴油用30 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
新鮮紅辣椒 切末1 根
-
鹽¼ 茶匙
-
胡椒粉少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
98.6 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1098.1 kJ /
262.7 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
426.5 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽來點菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan