豉汁排骨

豉汁排骨

4.7 60 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 豬肋排 切塊
    500 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 豆豉 乾的
    2 大匙
    1 大匙 蔭豆豉
  • 蠔油
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切蔥花,裝飾用
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.1 g
Kalorie 1499 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...