Urządzenia i Akcesoria
豉汁排骨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
豬肋排 切塊500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
1 大匙 蔭豆豉豆豉 乾的2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.1 g
Kalorie
1499 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.7 g