Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 150 g d'huile de coco hydrogénée, à température ambiante
- 130 g de cassonade
- 120 g de boisson végétale à l'amande
- 200 g de farine de froment
- 100 g de farine de sarrasin
- ½ sachet de levure chimique
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 989 kJ / 236 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pancakes au son d'avoine
12h
Mousse au chocolat sans œuf
3 Std. 15 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 min
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Gaufres de Liège sans lactose
1h 30min
Triangles coco-amande
1h 15 min
Biscuits granola sans gluten
1h 25 min
Gaufres vegan à la purée de noisette
40 min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6h 15min
Madeleines sans gluten
1h
Banana bread (sans gluten)
1h
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 Std. 15 Min