Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ feuilles feuilles de gélatine alimentaire (5 g)
-
40
g de lait de brebis
lub 40 g de lait - 250 g de yaourt au lait de brebis
- 70 g de cassonade, et 2 c. à soupe
- 2 blancs d'œufs
- 2 pamplemousses roses, les segments et le jus (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à café bombées de quinoa soufflé
- 1 kiwi, pelé et coupé en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limonade épicée aux raisins
2h 15min
Crème brûlée légère au potimarron
50 min
Barres choco-Passion
2hod. 45min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Brak ocen
Glace au parmesan
12 Std.
Sorbet litchi-rose
8h
Banane sauce noix de coco-cannelle
30min
Pannacotta betterave-framboise
3 Std. 20 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30 min
Emulsion d'ananas
15min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 Std.
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min