Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ feuilles feuilles de gélatine alimentaire (5 g)
-
40
g de lait de brebis
lub 40 g de lait - 250 g de yaourt au lait de brebis
- 70 g de cassonade, et 2 c. à soupe
- 2 blancs d'œufs
- 2 pamplemousses roses, les segments et le jus (voir "Conseil(s)")
- 2 c. à café bombées de quinoa soufflé
- 1 kiwi, pelé et coupé en tranches fines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse chocolat-café
1h 30min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Crème de macadamia
Brak ocen
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Riz au lait, abricots à l'estragon
50 min
Crème chocolat-avocat
2j 15 menit
Cheesecake avocat-citron vert
12u. 15min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
Blanc-manger à la banane
3 Std. 15 Min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Entremets chocolat noisette
2h 30 min