
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di asparagi e aneto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni
Składniki
-
di asparagi bianchi pelati, a pezzi (4 cm)400 g
-
di patate a pezzi100 g
-
di cipolla a metà50 g
-
spicchio di aglio1
-
di acqua700 g
-
di dado per brodo vegetale in pasta1 cucchiaino colmo
-
di sale½ - 1 cucchiaino
-
di pepe macinato1 - 2 pizzichi
-
di formaggio fuso50 g
-
di panna acida (20% di grassi)100 g
-
di aneto fresco + q.b. per guarnire2 - 3 gambi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
94 kcal /
396 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette sane e veloci
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria