牛奶面包

牛奶面包

4.2 31 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
30 片

Składniki

  • 牛奶
    300 克
  • 黄油 切块
    50 克
  • 新鲜酵母 剥碎
    20 克
    2 茶匙 干酵母粉, (8克)
  • 20 - 60 克
  • 高筋面粉
    550 克
  • 1 ½ 平茶匙
  • 1250 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 稍微打散,给面包上色用
    1 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 3 g
Kalorie 391 kJ / 93 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...