Urządzenia i Akcesoria
爆炒牛蛙
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
牛蛙 切4~5厘米大块,彻底吸干水分350 克
-
盐1 克
-
淀粉1 克
-
油15 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜 切片10 克
-
洋葱 切小片150 克
-
青椒 切小片100 克
-
新鲜小米椒 切圈1 支
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
料酒10 克
-
蚝油15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
409.7 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
797.7 kJ /
190.7 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和小美一起做家宴
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny